Mindfulness

Mindfulness is een ander woord voor oplettendheid of aandachtigheid. Het betekent volledige aandacht hebben voor alles wat zich van moment tot moment voordoet in je ervaring, zonder te oordelen en met zo min mogelijk automatische reacties. Mindfulness leert je hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf. Het gaat er om zelf invloed te hebben op energie en levenslust. U ontdekt dat een mens meer voor zichzelf kan doen dan u misschien vermoedde.

Voor wie is Mindfulness geschikt?

Veel mensen ervaren soms dat het leven aan ze voorbij trekt zonder dat ze er ten volle aan deelnemen. Ze maken zich zorgen over wat er morgen mis kan gaan of hebben spijt van wat er gisteren is gebeurd. Of ze merken dat ze in automatische reactiepatronen schieten in situaties waar ze anders mee om zouden willen gaan. Het lijkt of ze geen controle hebben over hun eigen acties.

Herkent u dit en zou u ook veel meer het leven willen ervaren op het moment dat het zich voordoet? Dan kan Mindfulness waarschijnlijk veel voor u betekenen. Mindfulness is goed aan te leren en geschikt voor iedereen die zich wel eens gejaagd of teveel in het hoofd voelt.

Heeft u vragen over Mindfulness stel ze dan via info@mindfulnessinouderkerk.nl of bel met 06-25380136.